Diensten

Spanplafonds

Wij leveren en installeren spanplafonds. Een droomproduct als het gaat om de combinatie van producteigenschappen, eenvoudige montage en niet in de laatste plaats, zijn esthetische uitstraling. Spanplafonds geven een rustige en strakke uitstraling aan uw plafond en zijn toepasbaar in iedere ruimte tot wel 5 meter breed .

Systeemplafonds

Systeemplafonds worden doorgaans toegepast in kantoren en winkels, maar kunnen ook een voordelige oplossing zijn voor uw zolder, kelder, garage of werkkamer. De plafonds zijn verkrijgbaar in diverse rastermaten, waaronder 60 x 60, 120 x 60 en 120 x 120 cm. De platen en het frame zijn op diverse kleuren verkrijgbaar. Uiteraard is inbouw van verlichting prima mogelijk.

Lamellenplafonds

Aluminium plafonds zijn bij uitstek de plafonds voor keukens, badkamers en toiletten. Maar ook in uw woonkamer, kantoor of slaapvertrekken misstaat dit strak gelijnde en tijdloze product niet. De plafonds zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren en diverse breedtematen. Om extra cachet aan het plafond te geven bieden wij talloze extra’s aan, waaronder sterrenhemel verlichting, inbouwradio’s en diverse mooie designverlichting met LED techniek.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op!