Al meer dan 25 jaar ervaring met plafonden

Bel ons op: +31 6 24410962

Waar Uw Plafond, Ons Meesterwerk Wordt

Diensten

Wij bieden:

Lamellenplafonds

Lamellenplafonds, beschikbaar in materialen als metaal en aluminium, verbeteren de akoestiek in ruimtes zoals bedrijven en scholen.

Lees meer

Aluminium plafonds zijn bij uitstek de plafonds voor keukens, badkamers en toiletten. Maar ook in uw woonkamer, kantoor of slaapvertrekken misstaat dit strak gelijnde en tijdloze product niet. De plafonds zijn verkrijgbaar in tientallen kleuren en diverse breedtematen. Om extra cachet aan het plafond te geven bieden wij talloze extra’s aan, waaronder sterrenhemel verlichting, inbouwradio’s en diverse mooie designverlichting met LED techniek.

Systeemplafonds

Een systeemplafond creëert een toegankelijke ruimte tussen de vloer en het plafond door plafondplaten, profielen en een ophangsysteem.

Lees meer

Systeemplafonds worden doorgaans toegepast in kantoren en winkels, maar kunnen ook een voordelige oplossing zijn voor uw zolder, kelder, garage of werkkamer. De plafonds zijn verkrijgbaar in diverse rastermaten, waaronder 60 x 60, 120 x 60 en 120 x 120 cm. De platen en het frame zijn op diverse kleuren verkrijgbaar. Uiteraard is inbouw van verlichting prima mogelijk.

Spanplafond

Een spanplafond is een vals plafond van strak gespannen kunststofdoek dat op maat wordt gemaakt. 

Lees meer

Wij leveren en installeren spanplafonds. Een droomproduct als het gaat om de combinatie van producteigenschappen, eenvoudige montage en niet in de laatste plaats, zijn esthetische uitstraling. Spanplafonds geven een rustige en strakke uitstraling aan uw plafond en zijn toepasbaar in iedere ruimte tot wel 5 meter breed.

Heb jij interesse?