Al meer dan 25 jaar ervaring met plafonden

Bel ons op: +31 6 24410962

Waar Uw Plafond, Ons Meesterwerk Wordt

Over ons

MM Ceilings

Over MM Ceilings

Topkwaliteit Boven Je Hoofd

Met een ervaring van ruim 25 jaar is MM Ceilings uw vertrouwde adres voor alle soorten plafonds – van spanplafonds tot lamellen- en systeemplafonds. Onze expertise strekt zich uit van standaard installaties tot unieke, op maat gemaakte ontwerpen, waarbij uw wensen en ideeën voorop staan.

Onze spanplafonds combineren esthetiek met eenvoudige montage, ideaal voor zowel nieuwe ruimtes als renovaties. Daarnaast bieden onze systeemplafonds een praktische oplossing voor diverse toepassingen, van kantoren tot garages.

Bij MM Ceilings is elke opdracht, groot of klein, een kans om onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid te tonen. Heeft u een specifieke vraag of wilt u meer weten, neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om uw ruimte te transformeren met oplossingen die zowel mooi als functioneel zijn.

Verhoog de Lat, Kies voor Superieur Plafondontwerp

Wat voor soort plafondoplossingen biedt MM Ceilings aan?

Bij MM Ceilings bieden we een breed scala aan plafondsystemen, waaronder spanplafonds, lamellenplafonds, en systeemplafonds, evenals op maat gemaakte ontwerpen.

Hoe lang duurt de installatie van een nieuw plafond?

De installatietijd varieert afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project, maar we streven altijd naar een efficiënte en minimale verstoring van uw ruimte.

Kunnen jullie een plafondontwerp aanpassen aan mijn specifieke wensen?

Ja, wij specialiseren ons in maatwerkoplossingen en werken nauw met u samen om uw visie tot leven te brengen.

Hoe duurzaam zijn de plafondsystemen van MM Ceilings?

Wij gebruiken alleen hoogwaardige en duurzame materialen om ervoor te zorgen dat onze plafonds lang meegaan en onderhoudsvriendelijk zijn.

Biedt MM Ceilings garantie op hun plafondsystemen?

Ja, wij bieden garantie op onze plafondsystemen, waarbij de details variëren afhankelijk van het specifieke product en de installatie.

Hoe kan ik een offerte aanvragen voor mijn project?

U kunt eenvoudig een offerte aanvragen via onze website of door direct contact met ons op te nemen voor een persoonlijk consult.

Hoe kunnen wij u helpen?